Project Found

Datum : 01-12-2018

Hulp gevraagd voor Project Found.
Found werd zwaar gewond aan beide achterpoten gevonden op een parkeerplaats in Roemenie, waarschijnlijk een week geleden aangereden en aan zijn lot overgelaten.
Onze Roemeense contactpersoon vond hem en heeft, na contact met AAI, ervoor gezorgd dat hij gisteren met spoed is geopereerd; een urenlange en zware operatie. Maar de dierenarts vertrouwt erop dat hij weer zal kunnen lopen.
Naast de operatie moeten we rekening houden met een revalidatietijd van zeker 6 weken of langer met de daarbij behorende kosten.
Wilt u AAI helpen met een donatie ( o.v.v. operatie Found) om de operatie te betalen en lieve Found een veilige toekomst in Nederland te kunnen geven? Found heeft dit zo verdiend…….
Dank uw wel!

U kunt uw donatie overmaken naar;
NL08INGB0007276816, t.n.v. Stichting AAI te Schoonrewoerd, onder vermelding operatie Found.
Alvast namens Found, en alle betrokken heel hartelijk dank en we houden iedereen op de hoogte.

Update fondsenwerving
Inmiddels is er voor € 666,08 aan geld opgehaald. Een daverend succes dus waarvoor dank, maar gezien de dure operatie en revalidatiekosten blijven giften welkom onder vermelding van “operatie Found”.