Teken de petitie: Vergaande plannen om het rescue werk te verhinderen

Datum : 08-10-2021

Als gevolg van nieuwe plannen van onder meer de NVWA wordt het vanaf 1 november aanstaande vrijwel onmogelijk een buitenlandse hond te adopteren. Alles moet grotendeels via commerciële partijen verlopen waardoor de kosten enorm hoog worden. Dit gebeurt onder mom het importeren van vrachtwagenladingen puppies te verhinderen. Gek genoeg zijn alleen de stichtingen, die al jaren hebben laten zien zorgvuldig te werk gaan de dupe.

Stichting AAI werkt samen met andere rescue organisaties, die dieren uit het buitenland plaatsen in Nederland. Dit gebeurt onder de naam  SAANetherlands. Er is een petitie opgesteld om deze plannen tegen te houden.

SVP teken deze petitie.