Geef een hond met een verleden een toekomst!

Bruce

Status Financieel geadopteerd!
Geslacht Reu
Ras Kruising
Hoogte Groot (55 tot 65 cm) (65 cm)
Leeftijd Volwassen (5 jaar)
Locatie In buitenland (Athene, Griekenland)
Prijs 150,00
(inclusief 1 jaar donateurschap)
 Terug naar het overzicht

Informatie

Achtergrond:

Bruce heeft zijn eerste jaren doorgebracht bij een baas, als kettinghond, zowel binnen als buitenshuis aan een korte lijn. Op een gegeven moment wilde zijn baas van hem af, de vrijwilligers van ZEIL Athene werden hierover geïnformeerd en hebben Bruce opgehaald.

Karakter:

Zoals te zien op de foto's is Bruce een mooie hond, met prachtige ogen, maar hij heeft een lastig karakter. Dat maakt fysieke adoptie ook lastig. Zijn gedrag is onvoorspelbaar, hij heeft veel vrijwilligers al een keer gebeten, wil niet altijd aangeraakt worden en heeft agressieve baknijd.
En toch houden alle vrijwilligers veel van Bruce, ze doen hun best voor hem. En met tips en adviezen van een hondentrainer, rustige en geduldige training is er al enige vooruitgang in zijn gedrag. De inspanningen daarvoor gaan onverminderd voort.

Bruce heeft een lange weg te gaan voor de mogelijkheid om fysiek geadopteerd te worden, en tot die tijd wordt hij liefdevol verzorgd. Het zou fijn zijn als knappe Bruce een baas op afstand krijgt die hem financieel ondersteunt.Aanvragen


 Terug naar het overzicht

ANBI Stichting

AAI op social media

Stichting AAI op Facebook Stichting AAI op Twitter Stichting AAI op YouTube Stichting AAI op Instagram