Soda

Ras Beaglekruising
Hoogte Middel (35-55 cm) (40 - 45 cm)
Locatie In buitenland ( Göcek, Turkije)

Herkomst: Göcek, Turkije. Soda is gevonden in een dorpje in de buurt van Göcek. Hij had een lelijke, grote wond in zijn nek, die waarschijnlijk veroorzaakt was omdat hij lang aan de ketting heeft gelegen.

Karakter.

Soda was in het begin een hele drukke hond en kon heel ondeugend zijn. Tegelijkertijd was hij ook heel lief en aanhankelijk. Hij heeft dus wel wat beagle trekjes.
Soda is nu een vriendelijke en enthousiaste hond. Soda is erg slim. Hij is gek op aandacht en knuffelen. Hij gaat goed om met de andere honden en is erg speels. Hij is dol op de vrijwilligers. Door zijn enthousiasme trekt hij nog wel eens aan de lijn. De verwachting is, dat dit snel verbetert als hij regelmatig wordt uitgelaten. De vrijwilligers blijven oefenen met hem.