Savina

Locatie In buitenland (Athene, Griekenland)

Herkomst:

Savina werd gevonden bij een tankstation. Ze was uitgeput en hongerig. De vrouw die haar vond heeft haar eten gegeven. Toen ze de volgende dag ging kijken was Savina er nog steeds en heeft ze haar meegenomen. Er liep nog een ander hondje rond en het leek of de hondjes bij elkaar hoorden. De vrouw heeft beide honden meegenomen naar de dierenarts en verzorgd hen nu in haar huis.

Savina was aanvankelijk schuw en bang voor harde stemmen. Maar nu ze liefdevol wordt verzorgd, krijgt ze haar vertrouwen in mensen terug en is ze vriendelijk en aanhankelijk. Ze gaat goed om met de aanwezige katten en loopt keurig aan de lijn.

Savina weegt op dit moment (begin februari) acht kilo. Ze heeft alle bloedtesten gehad en is gezond verklaard.
Voordat Savina naar Nederland komt wordt zij gesteriliseerd.