Bill

Hoogte Groot (55 tot 65 cm) (54 cm)
Leeftijd Volwassen (1,5 jaar)
Locatie Nederland (Almere)

Herkomst:
Kefalonia, Griekenland
Bill is een gecastreerde reu van ca. 1,5 jaar oud, 54 cm hoog.
Hij is samen met zijn broer Ben (staat ook op de website) gevonden in het najaar van 2017 in een dorpje in Oost Kefalonia. Ze leefden daar op straat. Omdat er veel honden daar werden vergiftigd zijn ze samen opgepakt door een dierenbeschermer en zijn ze naar een opvang gebracht. Bill is vanaf zijn geboorte samen met zijn broer geweest.

Bill is een lieve enthousiaste hond. Hij is aanhankelijk naar mensen toe. Onlangs hebben Nederlanders die met vakantie waren op het eiland Bill gezien. Ze vonden hem een ontzettend leuke en mooie hond met een prachtige dikke vacht. Bill reageert goed op andere honden. Hij reageert niet op katten.
Bill kan mee in de auto.

Bill is gewend om in een grote tuin te leven, dus hij zal nog enige opvoeding moeten krijgen.