Pongo

Status Gereserveerd
Hoogte Middel (35-55 cm) (45 50 cm)
Locatie In buitenland ( Göcek, Turkije)

Herkomst:Göcek, Turkije. Pongo is gevonden dichtbij de ingang van het asiel. Hij had zich daar verstopt in de bosjes. Hij was duidelijk gedumpt en erg bang, mager en had ernstige puppyschurft. De medewerkers konden Pongo vangen en hij werd opgevangen in het asiel. Hij kreeg daar ook alle nodige medische behandeling en vaccinaties.

Karakter
Pongo is een lieve, zachtaardige hond met een aanhankelijk karakter. Hij is altijd blij als bezoekers komen want dan mag hij mee voor een wandeling. Pongo vindt het heerlijk als er gewandeld wordt en loopt netjes aan de lijn. Hij speelt graag met andere honden. Hij is een blije hond, die tevreden is met zijn omgeving. Pongo is vriendelijk naar mensen en houdt er van geknuffeld te worden. Hij zal een ideale huisgenoot zijn.

U kunt geen aanvraag doen.