Tilki

Ras Herderkruising
Locatie In buitenland ( Göcek, Turkije)

Herkomst
Göcek, Turkije. Tilki is eind 2014 aangetroffen toen ze over de hoofdweg richting Göcek liep. Ze was heel mager en haar band zat veel te strak om haar nek. De vrijwilligers namen haar mee en vanaf die tijd is ze in het asiel opgevangen.
Tilki is geboren in maart 2014 en ze is gesteriliseerd.

Karakter
Tilki is een heel aanhankelijke hond die geniet van menselijk gezelschap. Wanneer de vrijwilligers in het asiel zijn, blijft ze graag bij hen in de buurt. Ze is gehoorzaam en energiek. Zo vindt ze het leuk om met de andere honden te spelen en wist, zeker toen ze nog zo jong was, vaak van geen ophouden… ook als de andere honden er geen zin meer in hadden. Verder loopt ze goed mee aan de riem.

Tilki had het echt naar haar zin toen ze met twee jonge vrijwilligers mee mocht om te wandelen. Zeker toen de jongens gingen rennen. Ze vond het prachtig.