Rice

Locatie Nederland (Haarlem)

Rice werd verwaarloosd gevonden, ze zat onder de teken en vlooien. Rice werd door de dierenbeschermers ondergebracht in het asiel.

In het najaar van 2020 is Rice in Nederland geadopteerd. Haar baasjes merken echter dat Rice overprikkeld raakt door de drukte van de stad, om die reden hebben zij AAI gevraagd om op zoek te gaan naar een andere lieve familie die woonachtig is in een rustig gebied.

Rice is een intelligente hond, ze is leergierig en trouw.

Ze kan los van de lijn in het bos en op het strand, ze houdt haar baasjes goed in de gaten. Mee voor een autorit vindt Rice geen enkel probleem en even alleen thuis zijn gaat haar ook goed af.

Visite die zij niet kent wordt luidruchtig begroet, maar kent zij het bezoek eenmaal dan gedraagt Rice zich voorbeeldig.

Rice weegt ongeveer 13 kilo, ze is gesteriliseerd.