Tyco

Locatie Nederland (omgeving Nijmegen)

Er is niet veel van de vroege jeugd van Tyco bekend. Hij is door een dronken jonge vrouw naar de opvang gebracht toen hij ongeveer 3 maanden oud was. Er werd besloten om hem een paar dagen ter observatie op te nemen. De vrouw kwam in eerste instantie niet terug, maar na vier maanden, wederom dronken, stond ze ineens weer aan de deur en wilde ze hem hebben. Er werd besloten hem niet mee te geven. Tyco is uitgegroeid tot een hele lieve mooie hond.

Tyco is een lief, zachtaardig hondje dat gesteld is op zowel mensen als andere dieren. In het begin kijkt hij heel even de kat uit de boom maar als alles oké lijkt, vindt hij het gezellig om er bij te zitten of in zijn mand te liggen. Tyco vindt aandacht fijn, hij geniet van een knuffel, vooral een aai over zijn buik en onder zijn kin. En op schoot liggen vindt hij ook heerlijk, hoewel hij daar toch wat te groot voor is...

Met andere honden kan Tyco uitstekend overweg. Hij speelt graag en is nooit agressief. Ook met nieuwe hondjes gaat hij graag kennis maken. Tyco is binnenshuis heel rustig en tijdens het wandelen kan hij los lopen en blijft hij in de buurt. Tyco heeft geen ervaring met kinderen, maar gezien zijn karakter zal hij oudere kinderen zeker waarderen. Hij heeft weinig ervaring met katten maar toont er nauwelijks belangstelling voor dus het zal waarschijnlijk wel goed gaan. Hoewel Tyco erg gesteld is op andere honden denken we wel dat hij ook als enige hond geplaatst kan worden, omdat hij aandacht van mensen heerlijk vindt.