Dunya

Hoogte Middel (35-55 cm) (40-45 cm)
Locatie Nederland (Huizen)

Göcek, Turkije. Dunya werd als jonge hond buiten het asiel achtergelaten door haar baasjes omdat ze zwanger was.

In het voorjaar van 2019 is Dunya in Nederland geadopteerd door een echtpaar. Zij hebben AAI onlangs benaderd met het verzoek om voor Dunya een ander baasje te zoeken, ze kunnen moeilijk omgaan met het jachtinstinct van Dunya.

Dunya is een lief, vrolijk en bescheiden hondje met een zacht karakter.

Binnenshuis is ze rustig maar eenmaal buiten vindt ze het heerlijk om te rennen en op avontuur te gaan en vergeet dan nog wel eens dat er ook nog baasjes zijn die op haar wachten.

Dunya is lief voor kinderen en gewend aan katten.

Voor Dunya zou het erg gezellig zijn wanneer er al een hondje aanwezig is bij haar nieuwe baasje, maar dit is niet perse noodzakelijk.