Maggy

Status Gereserveerd
Hoogte Groot (55 tot 65 cm) (55-60 cm)
Leeftijd Puber (10 maanden)
Locatie Nederland (Heerhugowaard)

Een bij AAI bekende lokale dierenbeschermster vond Maggy samen met haar moeder en nog andere pups in een buitenwijk van Ankara. De dierenbeschermster nam eerst de kleine Maggy mee, maar toen zij terugging voor de andere dieren kon zij ze niet meer vinden.

Maggy is in juli geadopteerd door een familie in Nederland. Zij hebben onlangs AAI gevraagd om een nieuw baasje te zoeken. Helaas botert het niet tussen Maggy en het oudere aanwezige teefje.

Maggy is een lieve, zeer intelligente hond. In huis is ze rustig maar nog wel wat onzeker, ze houdt alles goed in de gaten.

Maggy is dol op autorijden en gaat graag mee met haar baas om vervolgens samen fijne wandelingen te maken.

Maggy is geboren in november 2019, ze is gesteriliseerd, gevaccineerd en gechipt.

U kunt geen aanvraag doen.