Aeron

Status Gereserveerd
Hoogte Middel (35-55 cm) (momenteel 45 cm)
Leeftijd Puber (7 maanden)
Locatie In buitenland (Kefalonia, Griekenland)

Aeron werd samen met zijn zusje Annie (ook op de AAI-website), de moederhond en nog 5 puppies op straat gevonden op het Griekse eiland Kefalonia. Onze contactpersoon Madeline heeft alle hondjes opgenomen in haar opvang.

Aeron en zijn zusje Annie zijn lieve hondjes. Ze vinden het heerlijk om in de tuin te rennen en te spelen, dus een huis met tuin zou wel erg leuk voor ze zijn. Ze reageren goed op de katten die ook in de opvang zitten.

Ze moeten nog wel alles leren in huis en buiten, want ze zitten vanaf kleine pupjes al in de opvang in de tuin. De dierenarts denkt dat ze 50-55 cm. hoog worden.

Aeron wordt nog gecastreerd voordat hij medio juli naar Nederland komt.

U kunt geen aanvraag doen.