Axel

Status Gereserveerd
Ras Berghond kruising
Hoogte Groot (55 tot 65 cm) (55 cm)
Leeftijd Pup (4 maanden)
Locatie In buitenland (Napels, Italië)

Axel is, toen hij nog maar een paar weken oud was, samen met zeven broertjes en zusjes gevonden. Ze waren achtergelaten in een container. Nadat ze naar een particulier asieltje waren gebracht, bleken ze allemaal Parvo te hebben. Ze zijn direct behandeld, maar helaas kwam de hulp voor twee hondjes te laat.

Axel is een lieve, speelse hond, maar ook af en toe gewoon een ondeugende pup.

We zoeken voor Axel hondenliefhebbers die tijd en geduld hebben om hem liefdevol te begeleiden en hem de stabiele situatie te geven die hij nodig heeft.

Axel is begin februari 2020 geboren en weegt op dit moment ongeveer 12 kilo. Hij zal bij volwassenheid ongeveer 55 cm (en 30 kg) worden. Hij is gevaccineerd en gechipt en kan in juli naar Nederland komen.

U kunt geen aanvraag doen.