Pippo

Hoogte Klein (tot ca. 35 cm) (30 cm)
Locatie In buitenland (Napels, Italië)

Pippo leidde jarenlang een gelukkig leventje bij een echtpaar in huis. Maar toen het echtpaar uit elkaar ging, kwam hij op straat terecht. Een vrijwilliger merkte hem daar op en heeft hem bij haar in huis genomen.

Pippo is een grappig, vrolijk hondje. Hij is dol op mensen, kinderen en andere honden, maar hij kan niet bij katten worden geplaatst.

Doordat hij altijd bij mensen heeft gewoond, gedraagt hij zich in huis keurig en is hij zindelijk.

Pippo is vorige maand geopereerd waarbij een goedaardig gezwel bij zijn anus is verwijderd. Hij is daarvan goed genezen, maar op de foto's is te zien dat zijn haar nog niet helemaal is aangegroeid.

Hij is gevaccineerd, gechipt en gecastreerd en heeft op alle bloedtesten negatief gescoord.
Pippo weegt 8 kilo.