Tommy

Hoogte Middel (35-55 cm) (momenteel 40 cm)
Leeftijd Puber (8 maanden)
Locatie In buitenland (Kefalonia, Griekenland)

Herkomst:

Tommy en Toby zijn met hun zusje Trudy als kleine pupjes op straat gevonden in Kefalonia. Madeline (contactpersoon AAI) heeft ze onder haar hoede genomen.

Ze zijn nu 8 maanden oud en ca. 40 cm. hoog. De dierenarts denkt dat ze ca. 45 cm hoog worden.

Tommy en Toby zijn speelse hondjes. Ze hebben veel energie en vinden het super fijn om aandacht te krijgen. Onlangs hebben een paar kinderen van 10 en 12 jaar met ze gespeeld en de jongens waren stapel gek op Tommy en Toby. Voor kleine kinderen zijn de hondjes waarschijnlijk iets te speels.

Tommy en Toby zitten vaak in het kleine zwembadje dat in de tuin bij de opvang staat, omdat het nu erg heet is op Kefalonia. Omdat ze zo veel energie hebben is het belangrijk dat er veel met hen gewandeld wordt en dat ze voldoende kunnen spelen.