Cara

Locatie In buitenland (Boekarest, Roemenië)
Prijs € 325.00

Cara heeft geen fijne start gehad in haar leventje. Ze is als jonge hond al aan de ketting gelegd. Een dierenbeschermster heeft haar daar gelukkig vrij snel van kunnen redden en heeft haar meegenomen naar het privé asiel. Hier heeft zij mogen ervaren hoe het is om vrij te kunnen rennen en spelen. Maar Cara woont hier nu al een hele tijd en hoopt nog steeds op een eigen mandje. Daarom zoeken wij voor haar toegewijde baasjes, die haar een liefdevol thuis kunnen geven.

Cara moet nog wat commando’s leren en ook is zij nog niet gewend om aan de lijn te lopen. Maar dat zal ze snel leren.

Cara weegt 18 kg en is gesteriliseerd.

Cara is een lieve, sociale hond. Ze is heel vriendelijk naar mensen en vindt andere honden geweldig. Ze vindt het heerlijk om geknuffeld te worden. Ze zal een lief maatje worden voor haar nieuwe baasjes.