Eva

Status Gereserveerd
Hoogte Groot (55 tot 65 cm) (60 cm)
Leeftijd Pup (5 maanden)
Locatie In buitenland (Napels, Italië)

Eva was de enig overgebleven pup van een grote zwerfhond. Dierenbeschermers hebben haar in huis genomen, waar ze samen met een andere hond en katten leeft.

Eva is een lieve, ongecompliceerde pup die graag mensen om zich heen heeft.

We zoeken voor haar een liefdevolle familie die tijd, ruimte, geduld en energie genoeg heeft om Eva verder te begeleiden en de aandacht te geven die ze nodig heeft. Gezien haar grootte is een gezin met heel jonge kinderen minder geschikt. Eva kan heel goed samen met katten en andere honden.

Eva is nu vijf maanden en al 50 cm hoog met een gewicht van 20 kilo. De verwachting is dat ze 60 cm zal worden met een gewicht van ongeveer 40 kg. Een grote zwaargebouwde hond, dus.
Ze is gevaccineerd en gechipt en heeft een gezondheidstest gehad. Ze is niet gesteriliseerd: daar is ze te jong voor. Ze is geboren omstreeks eind april 2020.

Eva kan vanaf begin oktober naar Nederland komen.

U kunt geen aanvraag doen.