Luna

Status Gereserveerd
Hoogte Middel (35-55 cm) (50-55 cm)
Locatie In buitenland (Napels, Italië)

De eigenaar van Luna dropte haar voor een paar dagen bij een kippenboer die haar opsloot in een vuil kippenhok, zonder haar goed te verzorgen. De eigenaar kwam niet terug om Luna op te halen en zo heeft ze lange tijd in dat kippenhok geleefd.
Gelukkig werd ze opgemerkt door een dierenbeschermer die haar heeft ondergebracht bij een liefdevol opvanggezin.

Luna heeft een prettig karakter: ze is vriendelijk voor alle mensen en krijgt graag aandacht. Ze vraagt zodra ze mensen ziet om aangehaald te worden. Ondanks haar nare verleden heeft ze geen angsten of trauma's.
Met andere honden kan Luna het goed vinden, maar ze heeft wel de neiging haar voedsel te verdedigen. Het kan zijn dat dat over gaat naarmate ze langer voldoende voedsel heeft gehad.

We zoeken voor Luna een familie die over voldoende tijd en ruimte beschikt om haar het stabiele leven te bieden waar ze zo’n behoefte aan heeft. Vanwege haar voedselnijd plaatsen wij haar niet in een gezin met jonge kinderen.

Luna weegt nu (eind september) ongeveer 18 kg, maar moet een paar kilo aankomen.
Ze wordt voor ze naar Nederland komt gesteriliseerd. Ze is gechipt, heeft alle benodigde vaccinaties en bloedtests gehad en is door de dierenarts gezond verklaard.

U kunt geen aanvraag doen.