Mickey en Minnie

Geslacht
Ras Terrier kruising
Hoogte Klein (tot ca. 35 cm) (35 cm)
Leeftijd Volwassen (3,5 jaar)
Locatie In buitenland (Griekenland)

Mickey en Minnie zijn als puppies op straat gegooid en hebben daar ca. 7 maanden met z'n tweetjes overleefd. Een Engelse vrouw voerde hen. Toen ze een jaar oud waren zijn ze gevangen door de vrijwilligers van een kleine opvang en daar verblijven ze nu al 2 jaar. Deze hondjes moeten gezamenlijk worden geplaatst.

Mickey en Minnie zijn altijd bij elkaar geweest en vormen een mooi koppel.

Mickey is een vriendelijke hond die naar iedereen toe loopt en aan de lijn loopt.
Minnie is een beetje verlegen en houdt vaak nog enige afstand als ze je niet kent.
Beide hondjes vinden het niet zo prettig om opgetild te worden. Ze reageren goed op de andere honden in de opvang en vooral op de katten die daar verblijven.

We zoeken een situatie waar beide hondjes rustig kunnen wonen. Er zal nog wel enige opvoeding plaats moeten vinden, vooral van Minnie. Dus geduld en ervaring met honden is wel belangrijk.
De voorkeur gaat uit naar een huis met een tuin, waar de hondjes in kunnen spelen.

Ze zijn gesteriliseerd en wegen 7-8 kg.

Voor de 2 hondjes samen zullen de kosten € 625 zijn.