Rocky

Locatie In buitenland (Kefalonia, Griekenland)

Rocky werd 3 jaar geleden gevonden in het hoofdstadje van Kefalonia. Omdat het een wat grotere hond is, werden er door bewoners stenen naar hem gegooid en werd hij overal weg gejaagd. Een buitenlandse die tijdelijk op Kefalonia woonde heeft hem toen opgenomen en verzorgd. Maar toen ze terug ging is Rocky uiteindelijk bij een Griekse dierenliefhebber terecht gekomen die hem nu al jaren verzorgt. Hij woont vlak bij haar huis in een groot hondenhok. De dierenbeschermer heeft al 9 honden in huis en kan hem helaas niet altijd in huis hebben.

Rocky is ondanks zijn verleden een hele lieve hond. Hij reageert goed op mensen en kan het goed met andere honden vinden. Ook reageert hij buiten goed op katten.

Hij gaat ook goed mee in de auto. Het is een lieve lobbes, die eindelijk een gouden mand verdient.

Wie wil Rocky nog een aantal mooie jaren geven?

Rocky is gecastreerd en weegt 40 kg.