Louisa

Leeftijd Volwassen (1,5 jaar)
Locatie Nederland (Putten)

Louisa werd met haar broertje Louis en 4 zusjes op straat gevonden toen ze nog maar een paar weken oud waren. Ze mochten allemaal naar de opvang en zijn uiteindelijk in Nederland geplaatst.

Louisa moet helaas worden herplaatst. Ze is heel aanhankelijk naar haar bazinnetje en de dochter in huis, maar blijft bang voor de man en de zoon.

Louisa is een zachtaardig hondje. Ze kijkt eerst de kat uit de boom, maar als ze je eenmaal vertrouwt is ze heel aanhankelijk.

Ze gaat vreemde mensen uit de weg en ook honden die zij niet kent. Een hond in huis vindt ze heel erg leuk, daar speelt ze mee evenals met de knuffels die in huis liggen. Buiten loopt ze goed aan de riem en ze kan mee in de auto.

Wij plaatsen Louisa bij voorkeur bij een alleenwonend bazinnetje waar tevens al een stabiele hond aanwezig is, waar Louisa zich aan kan optrekken en die een voorbeeld voor haar is.