Louisa

Leeftijd Volwassen (1,5 jaar)
Locatie Nederland

Louisa werd met haar broertje Louis en 4 zusjes op straat gevonden toen ze nog maar een paar weken oud waren. Ze mochten allemaal naar de opvang en zijn uiteindelijk in Nederland geplaatst.

Louisa moet helaas worden herplaatst. Ze is heel aanhankelijk naar haar bazinnetje en de dochter in huis, maar blijft bang voor de man en de zoon.

Louisa is een zachtaardig hondje. Ze kijkt eerst de kat uit de boom, maar als ze je eenmaal vertrouwt is ze heel aanhankelijk.

Ze gaat vreemde mensen uit de weg en ook honden die zij niet kent. Een hond in huis vindt ze heel erg leuk, daar speelt ze mee evenals met de knuffels die in huis liggen.

Buiten loopt ze goed aan de riem, maar als het te druk wordt heeft ze de neiging om te vluchten. Ze kan mee in de auto.

We zoeken voor dit lieve hondje een rustig gezin met een ruime tuin, waar al een hond in huis is.