Thina

Status Gereserveerd
Hoogte Middel (35-55 cm)
Leeftijd Volwassen (1,5 jaar)
Locatie In buitenland

Thina leefde op straat en werd verzorgd door een paar dierenbeschermers. Op een gegeven moment was zij echter verdwenen. Na lang zoeken vonden ze haar gelukkig terug en hebben aan de opvang gevraagd of zij haar wilden opvangen. Voordat zij op straat leefde heeft zij waarschijnlijk een baasje gehad.

Thina is een hele lieve hond. Zij is sociaal en heeft zelfvertrouwen. Zij was waarschijnlijk gewend om in een huis te leven. Ze gaat goed om met alle andere honden en katten in de opvang.
Eten is belangrijk voor haar, daar wil ze liever geen andere hond bij. Dan kan ze zachtjes gaan grommen.
Ze gaat goed mee in de auto.

We zoeken voor deze lieve hond een gezin, bij voorkeur met een huis met tuin en met voldoende tijd om lekker met haar te wandelen.
We willen haar niet plaatsen in een situatie met wat jongere kinderen vanwege haar eetgedrag.

U kunt geen aanvraag doen.