Sammy

Locatie Nederland (Hilversum)

Sammy is gedumpt bij de opvang toen ze ongeveer 4 maanden oud was. Ze had een gebroken voorpootje, maar dat is heel goed geheeld.

Sammy zit nu in een gastgezin bij een andere hond.

Sammy is een heel zachtaardig hondje.
Ze is een rustig hondje en kan heerlijk in haar mandje liggen als ze zich veilig voelt. Ze speelt graag met de andere rustige hond in huis.

Buiten is ze ook speels met andere vriendelijke honden. Ze laat zich makkelijk intimideren door een paar honden en houdt dan afstand.

Sammy zal wel even wat tijd nodig hebben om te wennen in een nieuwe situatie.
Als ze eenmaal vertrouwen heeft dan luistert ze en leert ze snel. Het is geen hond voor in de drukke stad. Wij zoeken voor haar dan ook een rustige omgeving waar ze ook de tuin in kan gaan.
Ze heeft geen behoefte aan lange wandelingen, en vindt het heerlijk om te scharrelen in de tuin.