Simba

Status Gereserveerd
Hoogte Middel (35-55 cm) (50-55 cm)
Leeftijd Volwassen (ca. 5 jaar)
Locatie In buitenland

Lieve Simba heeft de afgelopen tijd doorgebracht in een slecht asiel: donker en vuil met nauwelijks kans geadopteerd te worden.
Sinds een paar maanden is hij opgenomen in een opvanggezin waar hij goed wordt verzorgd en genoeg eten en aandacht krijgt.

Simba heeft een prettig karakter: hij is vriendelijk voor alle mensen en krijgt graag aandacht en houdt er van geknuffeld te worden. Ondanks de nare tijd in het asiel heeft hij geen angsten of trauma's.
Simba houdt erg van kinderen. In het opvanggezin zoekt steeds het gezelschap op van de baby.
Met andere honden en met katten kan Simba het goed vinden.

We zoeken voor Simba een familie die over voldoende tijd en ruimte beschikt om hem het stabiele leven te bieden waar hij zo’n behoefte aan heeft. Een gezin met kinderen zou heel fijn zijn voor hem.

Simba weegt ongeveer 28 kilo.
Hij is gechipt, heeft alle benodigde vaccinaties en bloedtests gehad en is door de dierenarts gezond verklaard.

U kunt geen aanvraag doen.