Nala

Locatie Nederland (Nederhorst den Berg)

Nala werd met twee zusjes als jonge pup gevonden op straat.
De drie 'meisjes' werden naar de opvang gebracht, waar ze al een tijdje verblijven. Een van de hondjes is ter plekke geplaatst.

Karakter
Nala is een rustige lieve hond. Ze vindt het heerlijk om aandacht van mensen te krijgen.

Ze kan spelen met de andere honden, maar vindt het ook goed om alleen als enige hond te zijn. Zo lang ze maar aandacht krijgt, daar geniet ze het meest van. En ze vindt het heerlijk om op schoot te liggen…

Grappig is dat ze in de opvang waar veel andere honden waren haar bak met eten oppakte en naar een rustig plekje bracht, zodat ze op haar gemak kon eten.

Ze reageerde goed op de andere honden en de katten in de opvang.

Ze kijkt eerst even de kat uit de boom bij mensen die ze niet kent, maar laat zich al snel aaien als ze hen vertrouwt.

We zoeken voor deze lieve hond dan ook een rustige situatie (niet in de stad) waar ze voldoende aandacht krijgt.