Pauline

Hoogte Middel (35-55 cm)
Locatie Nederland (Hellevoetsluis)

Pauline en haar zusje Patti (ook op de AAI-site) werden met hun twee broertjes en de moeder gevonden op straat. Gelukkig konden alle hondjes terecht in de opvang. De twee broertjes zijn inmiddels al geadopteerd.

Pauline is net als haar zusje een lieve hond. Ze heeft misschien net iets meer zelfvertrouwen dan Patti.

Pauline reageert goed op de andere honden in de opvang. Ze is gewend aan de katten in de opvang. Ze loopt inmiddels ook goed aan de riem als ze met de vrijwilligers een wandeling maakt.

Ze zal net als haar zusje moeten wennen aan een nieuwe situatie, maar ze zal zich met enige begeleiding goed kunnen aanpassen.

We zoeken een opvanggezin voor Pauline.