Kevin

Hoogte Middel (35-55 cm) (45-50 cm)
Leeftijd Puber (ca. 9 maanden)
Locatie In buitenland

Kevin werd als kleine pup met 6 broertjes en zusjes gevonden en naar de opvang gebracht waar hij sinds februari jl. zit.

Kevin is een hele leuke, zachtaardige hond.

Sinds kort woont hij in een grote kennel. Daarvoor mocht hij samen met de andere puppies uit het nest in huis wonen. Als de vrijwilligers langs komen wil hij het liefst in hun armen springen, hij wil heel graag knuffelen…

Hij gaat goed om met de andere honden in de opvang en reageert ook goed naar de katten. Wel zal hij, omdat hij nogal onstuimig kan zijn, nog enige opvoeding nodig hebben.

We willen hem niet bij hele jonge kinderen plaatsen omdat hij die makkelijk omver kan lopen.

We zoeken een opvanggezin voor Kevin.