Mercimek

Status Gereserveerd
Hoogte Middel (35-55 cm) (45-50 cm)
Locatie In buitenland

Achtergrond:Mercimek werd naar het asiel gebracht door iemand uit een ander dorp, die vertelde dat de hond was komen aanlopen. Dit was waarschijnlijk een smoesje en was Mercimek zijn eigen hond.

Karakter: Mercimek is een hele lieve hond. Ze begroet de mensen altijd met veel enthousiasme en blijheid. Ze loopt netjes aan de lijn en doet haar best aandacht te houden van de vrijwilliger. Mercimek is heel goed met mensen honden. Ze vindt zwemmen heel fijn. De vrijwilligers bevelen haar van harte aan voor adoptie. Ze is een evenwichtige hond, die haar toekomstige baasje erg blij zal maken. Mercimek zal een loyale en liefdevolle aanwinst zijn.

U kunt geen aanvraag doen.