Orange

Hoogte Middel (35-55 cm) (45-50 cm)
Locatie In buitenland

Achtergrond: Orange is gedumpt bij het asiel. Er is niets bekend over haar achtergrond. Ze was broodmager maar inmiddels is ze goed aangekomen.

Karakter: Orange is een rustige en vriendelijke hond, die zich goed heeft aangepast aan het leven in het asiel. Ze is een blije en speelse hond. Orange vindt het heerlijk mee te gaan op de wandelingen buiten het asiel. Soms trekt ze nog erg aan de riem dus daar moet nog aan gewerkt worden. Ze is erg nieuwsgierig en houdt van menselijk contact. Ook met de andere honden gaat het goed samen. Orange is een hele lieve hond en geschikt voor mensen, die met haar willen trainen.