Flynn

Ras Labrador kruising
Hoogte Groot (55 tot 65 cm)
Locatie Nederland

Flynn leefde samen met zijn zusje Lola (staat ook op de site) bij een Amerikaans echtpaar die de beide honden als pups hadden geadopteerd. Helaas moesten de eigenaren plotseling terug naar de VS en waren niet in staat de honden mee te nemen. Zij hebben de organisatie waar wij mee samenwerken gevraagd een goed tehuis voor ze te vinden.

Flynn is een heel Iieve hond die erg graag in de buurt van mensen is. Hij gaat goed om met honden en andere dieren. Hij sliep zelfs samen met de aanwezige katten in een mand.

Hij gedraagt zich goed in huis, maar maakt graag een stevige wandeling in de natuur.

We zoeken voor hem een liefdevolle familie die tijd, ruimte, geduld en energie genoeg heeft om Flynn weer een goed leven te geven.

Het zou heel fijn als hij met zijn zusje samen kan blijven, maar hij kan ook apart worden geadopteerd.

Flynn is gevaccineerd, gechipt en gecastreerd.