Lila

Hoogte Middel (35-55 cm)
Locatie Nederland
(inclusief 1 jaar donateurschap)

Lila werd als puppy geadopteerd en kreeg een liefdevol thuis. Helaas heeft haar bazinnetje haar wegens ziekte terug moeten brengen naar het asiel.

Lila is een leuke, energieke hond: vriendelijk en vrolijk. Ze werkt graag voor de baas en geniet er van te apporteren of basisoefeningen behendigheid te doen.
Ze is graag veel buiten, dus een ruime tuin is absoluut een vereiste.

In het donker kan Lila wat onzeker reageren en daarom is haar nu geleerd ‘s nachts in een bench te slapen. Dat geeft haar rust.
Ze loopt keurig aan de lijn en geniet er van met de auto ergens heen te gaan.

Omdat Lila haar baas graag voor zichzelf heeft, zoeken we voor haar mensen zonder kinderen of andere huisdieren, die ruimte en tijd hebben om met haar te werken: ervaren hondeneigenaren die begrijpen dat een herdertje duidelijke liefdevolle leiding behoeft.

Lila weegt ongeveer 22 kilo. Ze is gevaccineerd, gesteriliseerd, gechipt en getest op ziekten.