Sally

Hoogte Middel (35-55 cm) (ca. 55 cm)
Leeftijd Volwassen (14 maanden)
Locatie In buitenland
(inclusief 1 jaar donateurschap)

Sally (oranje halsband) werd samen met haar zusje Sara (ook op de AAI-website) gevonden langs een weg in een dorpje. Waarschijnlijk zijn zij daar achtergelaten.

Sally heeft een zacht karakter. Ze vindt het heerlijk om geaaid te worden. Ook loopt ze vrolijk met je mee.

Ze is gek op mensen en in de opvang volgt ze de vrijwilligers overal naar toe. Het is een trouwe hond.

Ze speelt graag met de andere honden in de opvang. Ze is onderdanig naar andere honden. Ze reageert goed op katten.

Een Nederlandse vrijwilligster heeft de zusjes meegenomen naar een stadje in de omgeving van de opvang en hoewel ze moesten wennen aan alles lagen ze toch rustig naast haar op het terras.

Ze vindt een wandeling maken erg leuk. Toen ze weer terug keerde naar de opvang was ze het liefst buiten blijven wandelen met de vrijwilligster.

We zoeken een woonsituatie met een tuin voor haar en mensen die haar met geduld verder kunnen begeleiden.