Lilly

Hoogte Klein (tot ca. 35 cm) (ca. 35 cm)
Locatie In buitenland
(inclusief 1 jaar donateurschap)

Lilly was eigendom van een oude man. Toen hij overleed heeft zijn zoon haar aan de buren gegeven, maar die wilden haar niet definitief hebben en dreigden haar op straat te zetten. Dierenbeschermers hebben haar opgehaald en naar een pension gebracht.

Lilly kan het goed met andere honden van haar formaat vinden als ze de tijd krijgt aan ze te wennen. Grote honden vindt ze eng, die probeert ze met grommen weg te jagen. De grote honden in het pension hebben wel respect voor dit kleine dametje.

Ze heeft ook tijd nodig aan vreemde mensen te wennen. In de eerste week gromde ze ook naar de vrouw van het pensioen, maar met geduld en lekkere brokjes is Lilly ontdooid en aanhankelijk geworden.

Ze loopt netjes aan de lijn en gaat graag mee in de auto.
Lilly en katten is geen goede combinatie.

We zoeken voor Lilly mensen zonder jonge kinderen met hondenervaring en geduld. Mensen die begrijpen dat Lilly de ruimte en de tijd moet krijgen zich op haar gemak te gaan voelen.

Lilly is volledig gevaccineerd, gesteriliseerd en getest op buitenlandse ziekten.