Geef een hond met een verleden een toekomst!

Golden

Status Geadopteerd
Geslacht Reu
Ras Kruising
Hoogte Middel (35-55 cm) (56 cm)
Leeftijd Senior (9-10 jaar)
Locatie In buitenland
Prijs 225,00
(inclusief 1 jaar donateurschap)
 Terug naar het overzicht

Informatie

Informatie:

Golden leefde, net als zijn vriendinnetje Ice (ook op de website), bij een voetbalveld, totdat de manager besloot dat de honden daar weg moesten. Samen met Ice, is hij door een dierenbeschermster naar een privé-asieltje gebracht. De zware, lange jaren als straathond en oude fracturen hebben zijn gewrichten geen goed gedaan. Maar met de nu ondersteunende medicatie hiervoor, mag hij weer genieten van het leven. Wij gunnen Golden zo graag een kans op een mooi en dierwaardig leven in Nederland.

Golden weegt 28 kg en is gecastreerd.

Karakter:

Golden is een rustige en sociale hond, gewend aan mensen en kinderen. Hij is vriendelijk en zachtaardig en vindt spelen weer leuk (zie filmpje en foto)!

Welk liefdevol baasje wil Golden een zacht, gouden mandje geven en een kans op nog veel mooie jaren, natuurlijk met permanente, ondersteunende medicatie voor zijn gewrichten. Want Golden is levenslustig en wil graag liefde en aandacht leren kennen.

Voor Golden is een grote tuin, waar hij heerlijk kan snuffelen en liggen ideaal en eigenlijk al voldoende. Maar een kort wandelingetje maken kan ook als hij dat graag wil.


Aanvragen

U kunt geen aanvraag doen.

 Terug naar het overzicht

ANBI Stichting

AAI op social media

Stichting AAI op Facebook Stichting AAI op Twitter Stichting AAI op YouTube Stichting AAI op Instagram