Geef een hond met een verleden een toekomst!

Glowy

Status Nieuw
Geslacht Teef
Ras Kruising
Hoogte Middel (35-55 cm) (40-45 cm)
Leeftijd Volwassen (8 jaar)
Locatie Nederland (Limburg)
Prijs 300,00
(inclusief 1 jaar donateurschap)
 Terug naar het overzicht

Informatie

Achtergrond:

Een dierenarts trof Glowy aan voor haar praktijk, vastgebonden aan het hek met een briefje aan haar halsband. Op het briefje stond ' Kan niet meer voor haar zorgen, hoop dat jullie dit wel kunnen'. De dierenarts riep de hulp in van de gemeente en deze adviseerde om Glowy naar de dierenopvang te brengen.

Glowy was nog maar een jong hondje toen zij in Nederland werd geadopteerd. Onlangs heeft haar bazinnetje AAI benaderd omdat zij vanwege gezondheidsproblemen niet meer voor Glowy en haar vriendje Mavros (ook op de website) kan zorgen.

Karakter:

Glowy is altijd goed verzorgd. Ze is een lief en vrolijk hondje. Ze is speels en loopt tijdens de dagelijkse wandelingen keurig mee aan de lijn.
En ondanks dat ze soms wat 'Oost-Indisch' doof is, heeft zij wel wat commando's geleerd. Buiten los van de lijn is Glowy niet gewend...

Glowy verblijft bij een gastgezin in Limburg. Ze is naar mensen in principe heel lief en vindt het heerlijk om geaaid te worden. Alleen als zij in haar mandje slaapt wil zij niet gestoord worden. Je kunt haar dan ook het beste zelf laten komen voor en knuffel waar ze dan van geniet. Glowy loopt verder zonder te trekken heel keurig aan de riem.
Ze speelt graag zelfstandig met haar speeltjes.

Glowy kan goed als enige hond worden geplaatst. Zij woont nu bij een grote hond in de opvang en dat gaat ook goed.
Ze kan soms wat waaks zijn.Aanvragen


 Terug naar het overzicht

ANBI Stichting

AAI op social media

Stichting AAI op Facebook Stichting AAI op Twitter Stichting AAI op YouTube Stichting AAI op Instagram