Tommy

Leeftijd Volwassen (2,5 jaar)
Locatie In buitenland
(inclusief 1 jaar donateurschap)

Achtergrond: Tommy liep alleen op straat. Gelukkig vond een dierenbeschermer hem en kon hij mee naar de opvang.

Karakter;  Tommy is een vrolijke stuiterbal. Hij vindt het heerlijk om te ravotten met andere honden. Daarna gaat hij lekker uitrusten in zijn mandje. Hij heeft duidelijk in een huis gewoond. Hij was al gechipt., maar zijn baasjes waren met de noorderzon vertrokken. Tommy kan het met iedereen goed vinden. Ook reageert hij goed op katten. Hij laat alles toe. Omdat Tommy een energiek hondje is is het belangrijk dat er regelmatig met hem wordt gewandeld zodat hij zijn energie kwijt kan. Een speelmaatje in huis is natuurlijk ook leuk voor hem. Tommy loopt goed aan de riem.