Aiden

Hoogte Middel (35-55 cm) (45 50 cm)
Locatie In buitenland ( Göcek, Turkije)

Herkomst; Göcek, Turkije. Aiden en zijn broertje Wagner zijn gedumpt in een dorpje vlakbij het asiel. Na een tijdje begonnen de dorpsbewoners te klagen over de hondjes. De reden? De honden hadden schoenen gestolen, die Turkse mensen vaak buiten voor de deur zetten. Helaas zijn de honden opgejaagd door de mensen waardoor ze in het begin erg angstig waren. Broertje Wagner is geadopteerd.

Karakter
In het begin was Aiden erg bang voor mensen. Maar na een tijdje begon hij te begrijpen, dat niet alle mensen gevaarlijk zijn. Hij kreeg vertrouwen in de verzorgers en de vrijwilligers. Hij loopt nu netjes aan de lijn en geniet van de wandelingen. Aiden begint een blije en evenwichtige hond te worden en de verzorgers zien dat hij voldoende mogelijkheden heeft om zich verder te ontwikkelen.