Bonnie

Leeftijd Volwassen (1,5 jaar)
Locatie In buitenland (Athene, Griekenland)

Herkomst:
Bonnie is als pup samen met haar broertje Clyde aangeschaft als speelgoed voor de kinderen, maar toen ze wat minder op een teddybeer gingen lijken eindigden ze op het balkon.
Dierenbeschermers vonden hen daar sterk vermagerd en vervuild. Ze werden tijdelijk ondergebracht in een gezin en daarna overgebracht naar het asiel. Beide honden zijn van daaruit geadopteerd, maar helaas is Bonnie onlangs weer teruggebracht om redenen die niets met haar te maken hebben.

Bonnie is een lieve, intelligente hond die veel kan leren. Ze moet even wennen aan nieuwe mensen, maar daarna is ze aanhankelijk en loyaal. Ze loopt netjes aan de riem en kan het goed vinden met andere honden. Ze gaat op straat niet achter katten aan.
Bonnie is een hond met een sterk karakter. We zoeken daarom voor haar een ervaren hondeneigenaar die op een rustige, vriendelijke manier de leiding neemt.

Ze is gevaccineerd, gechipt en gesteriliseerd. Bonnie is geboren in november 2017.