Spot

Hoogte Groot (55 tot 65 cm) (60 cm)
Leeftijd Puber (9 maanden)
Locatie In buitenland (Buitenland)

Achtergrond. Spot en zijn zusje en broertje zijn gevonden door een van de medewerkers. Een familie in het dorp had ze gedumpt.

Karakter: Spot is een blije, vrolijke en vriendelijke puber. Hij is speels en nieuwsgierig maar kan ook heel relaxt zijn. Spot is goed met mensen en honden ook in grote groepen in het asiel. Hij loopt al netjes aan de lijn zowel samen met honden uit zijn eigen groep als uit andere groepen. Er wordt gewandeld met verschillende vrijwilligers. Hij is natuurlijk niet gewend in een huis te wonen maar de verwachting is dat hij zich snel zal aanpassen.

Spot zal een uitstekende huisgenoot zijn voor mensen, die het leuk vinden hem verder te trainen. Ervaring is wel vereist. Daarnaast is een rustige omgeving en bij voorkeur ook een tuin noodzakelijk om de overgang niet te groot te maken..

De laatste foto's zijn puppyfoto's.