Kid

Hoogte Groot (55 tot 65 cm) (65 cm)
Locatie In buitenland

Deze grote, vriendelijke reus werd op straat geboren en is als pup in een asiel terecht gekomen. Daar wacht hij nu al vier jaar tot iemand hem komt halen. Helaas worden in het land van herkomst bijna nooit asielhonden geadopteerd.

Karakter

Kid is een vriendelijke, vrolijke hond die weinig aandacht krijgt in het asiel. Als hij wel menselijke aandacht krijgt, weet hij van blijdschap bijna niet meer wat hij moet doen. Kid is dol op mensen en kinderen.
Hij gaat goed om met andere honden. Hoe hij is met katten weten we niet, maar gezien zijn zachte aard zal hij daar waarschijnlijk wel mee om kunnen gaan.

We zoeken voor Kid een liefdevolle familie die hem stapsgewijs kan laten wennen aan een leven als huishond. Mensen met veel hondenervaring die alle tijd en ruimte te hebben. We plaatsen Kid niet bij mensen met jonge kinderen.

Kid is ruim 65 cm hoog en weegt 28 kilo. Hij is volledig gevaccineerd, gechipt, gecastreerd en is op alle bloedtesten negatief getest.