Lilo

Status Geadopteerd
Leeftijd Senior (9 jaar)
Locatie Nederland (Zwolle)
(inclusief 1 jaar donateurschap)

Herkomst: Lilo (voorheen Pillow) werd in 2013 samen met haar moeder en zusjes gedumpt bij het asiel in Gocek. Als jonge pup werd ze geadopteerd en kwam ze naar Nederland. Helaas kan ze als gevolg van ziekte van het baasje niet meer uitgelaten worden en herplaatst worden.

Karakter: Lilo is een bescheiden en zachtaardig hondje. Ze is gewend aan kinderen en gaat goed om met andere honden. Ze heeft geen jachtinstinct maar blaft wel als er een kat in de tuin komt. Ze is bang voor vuurwerk en harde knallen. Ze loopt meestal aan de lijn. Lilo is een gehoorzaam hondje.

Lilo is in goede gezondheid. Haar gebit is recent schoongemaakt en er zijn een paar tanden verwijderd. Ze weegt ongeveer 10 kg.

U kunt geen aanvraag doen.