Status Gereserveerd
Hoogte Middel (35-55 cm) (ca. 50 cm)
Leeftijd Puber (9 maanden)
Locatie In buitenland
(inclusief 1 jaar donateurschap)

Lara dook ineens op bij een hotel en ging keurig zitten naast toeristen die daar verbleven. De hoteleigenaar hoorde dat ze ook bij een ander hotel een tijdje had rond gelopen, maar niemand kende haar achtergrond.
Ze gedroeg zich voorbeeldig en was niemand tot last. Als kinderen tafeltennis aan het spelen waren en de bal viel dan bracht zij de bal keurig terug.
Lara reageerde ook heel goed op de andere honden van de eigenaar.
Zo werd ze al snel van een hond die gedumpt was en voor zichzelf moest zorgen een opvanghond.

Lara heeft een vriendelijk karakter. Ze is heel gehoorzaam en heeft blijkbaar bij haar vorige baasjes al veel geleerd.

Lara vindt iedereen aardig. Ook reageert ze goed op andere honden. Het is niet bekend hoe ze op katten reageert.

We denken dat ze zich snel aanpast aan een nieuwe situatie en we zoeken voor haar een fijne baas die haar verder zal begeleiden bij een nieuw leven in Nederland.

U kunt geen aanvraag doen.