Lilly

Status Gereserveerd
Hoogte Klein (tot ca. 35 cm) (ca. 35 cm)
Locatie Nederland (Friesland)
(inclusief 1 jaar donateurschap)

Lilly was eigendom van een oude man. Toen hij overleed heeft zijn zoon haar aan de buren gegeven, maar die wilden haar niet definitief hebben en dreigden haar op straat te zetten. Dierenbeschermers hebben haar opgehaald en naar een pension gebracht.

Sinds een aantal weken is Lilly in een opvanggezin. Helaas kan ze daar niet blijven omdat de daar al aanwezige hond geen concurrentie duldt.

Lilly kan het goed met andere honden van haar formaat vinden als ze de tijd krijgt aan ze te wennen. Grote honden vindt ze eng, die probeert ze met grommen weg te jagen.

Ze heeft ook tijd nodig aan vreemde mensen te wennen, maar met geduld en lekkere brokjes ontdooit ze snel en vindt het heerlijk om geaaid te worden.
Buiten loopt ze goed mee aan de lijn, maar ze kan nog schrikken van lawaai van auto’s en motoren. Ze gaat graag mee voor een ritje in de auto.

Lilly en katten is geen goede combinatie.

We zoeken voor Lilly mensen zonder jonge kinderen met hondenervaring en geduld. Mensen die begrijpen dat Lilly de ruimte en de tijd moet krijgen zich op haar gemak te gaan voelen.

Lilly is volledig gevaccineerd, gesteriliseerd en getest op buitenlandse ziekten.
Haar geboortedatum is 01-04-2014

U kunt geen aanvraag doen.