Geef een hond met een verleden een toekomst!

Cooper

Status Financieel geadopteerd!
Geslacht Reu
Ras Kruising
Hoogte Klein (tot ca. 35 cm) (35 cm)
Leeftijd Volwassen (2 jaar)
Locatie In buitenland (Göcek, Turkije)
Prijs 150.00
 Terug naar het overzicht

Informatie

Najaar 2017
Tijdens een zaterdagwandeling met de asielhonden viel het oog van de vrijwilligers op enkele honden die ze nog niet eerder gezien hadden. Het was op 500 meter afstand van het asiel. Het bleek een moederhond met 2 heel jonge pups en verderop nog 3 oudere pups.
Het jonge gezin is daar gedumpt, in de nabijheid van het asiel met oud, verrot brood.
De moederhond en haar kleintjes waren gemakkelijk te benaderen en te vangen maar de iets oudere hondjes, broer en 2 zusjes, waren wild. Met een vangkooi zijn deze 3 pups opgevangen, dit was nog erg lastig maar het is gelukt om ze naar de opvang te brengen. Het bleken 1 reu en 2 teefjes en ze zijn Cooper, Laura en Paula genoemd.

Cooper is nooit in contact geweest met mensen, eenmaal in de opvang hebben de vrijwilligers veel tijd besteed om hem te socialiseren maar het was te laat, geen vertrouwen in mensen. Cooper is erg gelukkig en tevreden in de opvang tussen de andere honden maar wil niks van mensen weten, dit is de reden waarom hij niet in aanmerking komt voor adoptie en de rest van z'n leven in de opvang zal blijven. Dit geldt hetzelfde voor z'n zusjes Paula en Laura.


Coopers voorpoten zijn gespalkt, Cooper is gehandicapt en dit geeft hem wat steun. Maar hij lijkt geheel geen last ervan te hebben, het weerhoudt hem niet van lekker spelen met andere honden zoals bij zijn leeftijd past.

Een baas op afstand zou voor Cooper fantastisch zijn!


Foto's


Aanvragen


 Terug naar het overzicht

ANBI Stichting

AAI op social media

Stichting AAI op Facebook Stichting AAI op Twitter Stichting AAI op YouTube Stichting AAI op Instagram