Geef een hond met een verleden een toekomst!

Paula

Status Financieel geadopteerd!
Geslacht Teef
Ras Kruising
Hoogte Middel (35-55 cm) (40 cm)
Leeftijd Volwassen (3 jaar)
Locatie In buitenland (Göcek, Turkije)
Prijs 150,00
(inclusief 1 jaar donateurschap)
 Terug naar het overzicht

Informatie

Najaar 2017
Tijdens een zaterdagwandeling met de asielhonden viel het oog van de vrijwilligers op enkele honden die ze nog niet eerder gezien hadden. Het was op 500 meter afstand van het asiel.
Een moederhond en 2 kleine pups zijn daar gedumpt, in de nabijheid van het asiel met oud, verrot brood. Verderop waren nog 3 iets oudere hondjes.
De moederhond en haar puppy's waren gemakkelijk te benaderen en te vangen maar de oudere pups bleken wild. Met een vangkooi zijn de 3 pups opgevangen, dit was nog erg lastig maar het is gelukt om ze naar de opvang te brengen. Het bleken 1 reu en 2 teefjes en ze zijn Cooper, Laura en Paula genoemd.

Paula is nooit in contact geweest met mensen, eenmaal in de opvang hebben de vrijwilligers veel tijd besteed om haar te socialiseren maar het was te laat, geen vertrouwen in mensen.
Paula voelt zich prima in de opvang tussen de andere honden, contact met de vrijwilligers die haar verzorgen wil ze niet, ze blijft afstand houden. Dit is de reden waarom Paula niet in aanmerking komt voor adoptie en de rest van haar leven in de opvang zal blijven. Dit geldt hetzelfde voor haar broertje Cooper en zusje Laura.

Paula is financieel geadopteerd geweest maar dat is niet gecontinueerd. Het zou erg fijn zijn als ze weer een baasje op afstand krijgt die haar financieel ondersteunt.Aanvragen


 Terug naar het overzicht

ANBI Stichting

AAI op social media

Stichting AAI op Facebook Stichting AAI op Twitter Stichting AAI op YouTube Stichting AAI op Instagram