Rock

Hoogte Middel (35-55 cm)
Leeftijd Volwassen
Locatie In buitenland (Goa, India)

Rock lijkt te zijn gedumpt door zijn vroegere eigenaar. Hij werd op de snelweg gevonden, met een oude, versleten halsband om. Rock had erg veel last van schurft, dat zelfs al vele ontstekingen tot gevolg had. Gelukkig bracht iemand hem net op tijd naar de opvang in Goa, India.

In eerste instantie was Rock niet zo vriendelijk tegen de andere honden, waarschijnlijk door zijn ervaringen als straathond. Het kostte even tijd, maar nu is hij tot rust gekomen en geniet hij van zijn tijd in de opvang. Hij is nog steeds graag de baas, hij wil graag de roedel leiden tijdens de dagelijkse wandelingen. Van eventuele vermoeidheid zal hij dan ook niks laten merken.

Rock zal waarschijnlijk niet herplaatst kunnen worden door zijn verleden als straathond. Daarom is hij op zoek naar een baasje op afstand!