Geef een hond met een verleden een toekomst!

Hani

Status Financieel geadopteerd!
Geslacht Teef
Ras Kangalkruising
Hoogte Groot (55 tot 65 cm)
Leeftijd Volwassen (7 jaar)
Locatie In buitenland (Göcek, Turkije)
Prijs 150,00
 Terug naar het overzicht

Informatie

Achtergrond:

Zes jaar geleden zag een vrijwilliger in Göcek, die naar het asiel reed, een gesloten zak bewegen. Ze was geïntrigeerd, dus stopte ze haar auto om te gaan kijken. Er zat een puppy in de tas!! Ze noemden haar Hani.

Karakter:

Hani is een hond van het Kangal-type. Ze is heel lief maar heeft nooit de kans gekregen om geadopteerd te worden - waarschijnlijk omdat ze een grote, sterke hond is (ook al beseft ze dat zelf niet echt).

Ze is nu bijna 7 jaar oud en de kans dat ze nog geadopteerd wordt is klein. Waarschijnlijk zal ze de rest van haar leven in het asiel blijven. Ze woont samen met 3 andere Kangal honden in een groot gebied waar ze voldoende bewegingsruimte hebben. De honden kunnen het heel goed vinden met elkaar. Ze heeft een goed leven en tevens zou het heel fijn zijn als Hani financieel geadopteerd zou kunnen worden.

Ze is een grote hond en ze wordt ouder, dus helaas beginnen er kleine problemen met de gezondheid te ontstaan, vooralsnog overigens niets ernstigs gelukkig. Een baasje op afstand en wat extra financiële ondersteuning zou heel fijn zijn.Aanvragen


 Terug naar het overzicht

ANBI Stichting

AAI op social media

Stichting AAI op Facebook Stichting AAI op Twitter Stichting AAI op YouTube Stichting AAI op Instagram