Geef een hond met een verleden een toekomst!

Rallou

Status Nieuw
Geslacht Teef
Ras Kruising
Hoogte Middel (35-55 cm)
Leeftijd Volwassen (10 jaar)
Locatie In buitenland (Chios, Griekenland)
Prijs 150,00
(inclusief 1 jaar donateurschap)
 Terug naar het overzicht

Informatie

Herkomst

Negen jaar geleden werd Rallou gevonden in de straten van Chios-stad op het Griekse eiland Chios. Ze huilde van de pijn en kon niet opstaan, waarschijnlijk was ze aangereden door een auto.

Ze werd naar een dierenarts gebracht, de enige die op dat moment geopend was. Daar is de behandeling helemaal fout gelopen. Het heeft nog veel moeite gekost Rallou weer terug te krijgen. Ze was erg mager, met gebroken staart en zat onder de uitwerpselen. Rallou was namelijk ook incontinent geworden na het ongeluk.
Rallou werd naar een andere dierenarts gebracht en die heeft haar goed behandeld. Haar staart werd geamputeerd en Rallou mocht bijkomen in de shelter. Daar is ze 2 jaar gebleven tot een vrijwilliger van de shelter haar mee genomen heeft naar huis. Helaas bracht deze vrijwilliger haar na 3 jaar weer terug omdat hij stopte als vrijwilliger.

Sinds die tijd zit Rallou weer in het asiel. Ze kan niet in huis omdat ze incontinent is en zal blijven. Ze is nog onderzocht in Athene door een dierenarts die gespecialiseerd is in neurologische problemen. Dit heeft echter niet mogen baten.

Karakter

Rallou is een ontzettende lieverd en een echte Houdini, ook al zou je dat niet zeggen als je haar ziet lopen. Ze loopt daarom altijd los in de shelter en leeft haar eigen bescheiden leventje op en rond het terrein. We scheren haar af en toe even, zodat ze gemakkelijk schoon te houden is. Deze lieverd geniet hiervan!

Voor Rallou zoeken we dus een financiële adoptant zodat de shelter haar de zorg kan blijven geven die ze nodig heeft.Foto's


Aanvragen


 Terug naar het overzicht

ANBI Stichting

AAI op social media

Stichting AAI op Facebook Stichting AAI op Twitter Stichting AAI op YouTube Stichting AAI op Instagram