Geef een hond met een verleden een toekomst!

Donateur worden

Datum : 12-06-2023

STEUN ONS, WORDT DONATEUR EN ONTVANG DRIEMAAL PER JAAR HET AAI MAGAZINE
Als u donateur wordt van Stichting AAI steunt u de doelen van de Stichting en ontvangt u, bij een minimale jaarlijkse donatie van €25, het AAI magazine.
Het magazine kent als vaste rubrieken een voorwoord van de oprichter van Stichting AAI, Stichtingnieuws over de buitenlandse opvang waar we mee samenwerken, een interessant nieuwsitem van “onze” vaste dierenarts en honden worden in het zonnetje gezet. Een verhaal van een trots baasje over zijn/haar hond, rubriek baasje gezocht, een speciale hond met zijn verhaal, noem maar op. Ook worden projecten waaraan AAI meewerkt beschreven of deelt een opvanggezin de ervaringen. Kortom, de moeite waard om te lezen!
U ontvangt het AAI magazine driemaal per jaar, naar eigen keuze per post of digitaal.
Meldt u aan als donateur via deze website (zie tabblad Home) door uw bijdrage van minimaal €25 te storten op: NL08INGB0007276816, t.n.v. Stichting AAI. U kunt het AAI magazine digitaal of per post ontvangen. Geeft u dan wel uw e-mail adres en/of uw adresgegevens door zodat wij het AAI Magazine (digitaal) naar u toe kunnen sturen. U helpt daarmee de zwerfhonden in het buitenland en geeft ze een tweede kans!
DANK U WEL!


 Terug naar het overzicht

ANBI Stichting

AAI op social media

Stichting AAI op Facebook Stichting AAI op Twitter Stichting AAI op YouTube Stichting AAI op Instagram